MAJLIS PENYERAHAN CEK BANTUAN KEBAJIKAN YAYASAN LEMBAGA TABUNG ANGKATAN TENTERA (LTAT) DAN TABUNG ZAKAT ANGKATAN TENTERA MALAYSIA (ATM)


ATT 4124ATT 4128ATT 4136
ATT 4145ATT 4148

 

GONG KEDAK, 13 Feb 23 – Komander Pangkalan Udara Gong Kedak telah menyempurnakan Majlis Penyerahan Cek Bantuan Kebajikan Yayasan Lembaga Tabung Angkatan Tentera (LTAT) Dan Tabung Zakat Angkatan Tentera Malaysia (ATM) yang diadakan di Bilik Mesyuarat Pangkalan.

Seramai dua (2) anggota LLP telah menerima cek bantuan kebajikan daripada Yayasan Lembaga Tabung Angkatan Tentera (LTAT) iaitu PW U I Ramli Bin Omar yang bertugas di Cawangan Kejuruteraan dan PW U II Ghazali Bin Abu Hassan yang bertugas di Terminal Peluru 4. Manakala anggota LLP yang menerima cek Tabung Zakat Angkatan Tentera Malaysia (TZ ATM) bagi Bantuan Persekolahan Anak-Anak Warga TUDM Tahun 2023 adalah Sjn U Nik Muhammad Ikram bin Nik Hasan dan Sjn U Sukri bin Ismail yang bertugas di Fleet Kenderaan pangkalan.

Sumbangan yang disampaikan ini sebagai tanda keperihatinan LTAT dan ATM di dalam menjaga kebajikan warganya dan seterusnya dapat meringankan beban kewangan yang dihadapi. Turut hadir ke majlis tersebut adalah Pegawai Eksekutif Pangkalan, Lt Kol Mazlizan bin Shaikh Osman TUDM.

Shopping Basket