Yayasan LTAT

'Menuju ke Arah Kecemerlangan Pendidikan'


EKSKLUSIF UNTUK PELAJAR-PELAJAR DI BAWAH SKIM DERMASISWA UPSR ROLE MODEL YAYASAN LTAT DAN PENAJAAN PROGRAM PEMBELAJARAN HOME TUTOR

Penerima-penerima Skim Dermasiswa UPSR ‘Role Model’ Yayasan LTAT dan tajaan program pembelajaran Home Tutor boleh mendaftar masuk (log in) Portal Online di www.hometutor.com.my dengan menggunakan ID dan Kata Laluan yang telah diperuntukkan oleh pihak Home Tutor dengan ‘KADAR SEGERA' bagi tujuan pengaktifan akaun dan mengakses program pembelajaran HOME TUTOR.

Kekerapan penggunaan program pembelajaran Home Tutor akan dipantau secara berterusan. Kegagalan menggunakan kemudahan yang ditaja boleh mengakibatkan penajaan program Home Tutor DIBATALKAN secara automatik bagi tahun berikutnya.

Sila semak emel anda dari masa ke semasa bagi mendapatkan maklumat terkini yang akan disalurkan oleh pihak Home Tutor.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi pihak Home Tutor Customer Care di talian berikut (03) 89251626 atau emel kepada support@hometutor.com.my.


Terkini

  • Permohonan Dermasiswa Yayasan LTAT bagi Skim IPTA & PT3 kini telah dibuka [klik].


Hubungi Kami


Urusetia Yayasan LTAT Lembaga Tabung Angkatan Tentera Tingkat 2, Bangunan LTAT Jalan Bukit Bintang 55100 KUALA LUMPUR Email: yayasanltat[at]ltat.org.my


Talian Bebas Tol: 

1-300-88-5828